Cursa d'orientació de llarga distància a l'Alt Penedès el 16 d'Octubre de 2010

Rogaine del Vi 2013

El rogaine del vi es una cursa d’orientació de llarga durada. Es participa en equips que poden ser de 2 a 5 persones i per categories d’edat.  Els equips tenen un màxim de 6h per collir el major nombre de punts possibles. El punts s’obtenen passant per les balises  de control que hi ha marcats en el mapa. Aquestes balises tenen puntuació diferent segons la dificultat física o tècnica.Pocs abans de començar els equips reben un mapa on estan marcades totes les balises que hi ha al territori.  La idea es que no es puguin fer totes en el temps donat i per tant que els equips hagin de fer una estratègia i seleccionar un recorregut. Les uniques eines que poden fer servir els corredors son el mapa i la bruixula.

Els rogaines son unes curses força divertides per que es corren en equip i per que cada un adapta a les seves condicions.

El nom d’aquest rogaine obeeix al fet que te lloc al Penedès, una comarca caracteritzada per la gran quantitat de vinyes d’on s’extreu el most que dona vida a una de les principals industries del país;  el vi i el cava amb denominació d’origen Penedès.

Entitats i empreses col·laboradores