Cursa d'orientació de llarga distància a l'Alt Penedès el 16 d'Octubre de 2010

Prebrifing

PRE BRIFING ROGAINE DEL VI 2013 I ORIENTACIÓ 3H

Per tal de fer més àgil el brífing el dia de la cursa us avancem aquesta informació:

EL TERRENY
El terreny de la cursa principalment està dominat per muntanya baixa, on alterna la vinya i algun camp de conreu amb zones boscoses de pi dens i zones de vegetació baixa d’argelagues i matoll.

Les carreteres i camins rurals asfaltats que travessen el mapa són poc transitades, però tot i això vigileu sempre perquè el trànsit és obert. La carretera general BV 2122 esta prohibit córrer per ella i tant sols es pot travessar pels lloc indicats. En el mapa els trams que no es pot circular estan ratllats en vermell.
Les pistes principals són amples i clares, però algunes força pedregoses. Els camins són menys trillats i els corriols força intuïtius en algun cas.

Alguns camins i el corriols en general estan força colonitzats per la vegetació. L’estiu i ha estat sec i les argelagues i altres matolls estan força agressives. Si no voleu que les cames us quedin “com un mapa” i anar entonant la cançó del ui, ai, ui… feu servir pantalons llargs o polaines. Quedeu avisats!

És un territori on trobareu cases i masos aïllats. Alguns en estat precari i d’altres rehabilitats. Pocs estan habitats Respecteu la propietat d’aquests. En alguns camins trobareu cadenes per impedir l’accés als cotxes. En principi no hi ha problema per passar a peu, excepte en els camins marcats al mapa com no transitables.

Les vinyes, en la seva majoria estan llaurades, travesseu-les pels passos de vinya o pels marges: no ho feu pel mig i menys si ha plogut.

Els desnivells no són exagerats però el terreny és trencat i al llarg de les hores es van acumulant: no us refieu.

El MAPA
Els blancs són espais de bosc i arbres, però no indiquen la penetrabilitat. Hem fet servir el groc ratllat de verd per senyalar les zones de bardissa i matolls típics de la muntanya mediterrània.

Com que hi ha gran diversitat d’amplada de camins, hem fet servir el negre continu tant per pistes rurals amples de trànsit rodat, el negre continu prim per camins amples, la línia negra discontinua per a camins i la línia puntejada més primeta per als corriols.

La base del mapa en la seva major part es va fer entre la primavera i principis de tardor de 2011, es va ampliar el 2012 hi ha estat revisat i ampliat aquesta primavera i final d’estiu.

BALISES.
45 balises.

AVITUALLAMENTS EN CURSA.
Porteu aigua i menjar: al territori no hi ha gaires punts d’aigua i en la majoria dels masos no trobareu gent. Hem disposat avituallaments amb aigua, que estan assenyalats al mapa..

SORTIDA
La sortida està a l’aparcament de l’entrada de Pontons. Per anar-hi cal travessar la carretera general. El brifing el farem a la sala del casal i en acabar aquest sortirem tots junts fins al punt del tancat de la sortida on es farà el control de material i l’entrega de mapes.
És important que anem tots junts perquè tallarem la carretera.

ALTRES
Us recordem que cal que porteu el plat, got i coberts pel sopar. És un petit esforç per tractar de reduir el consum de material de rebuig.

TORNEM A RECORDAR EL SUGGERIMENT DE PORTAR PANTALONS LLARGS O POLAINES.

MOLT IMPORTANT
Quan arribeu adreceu-vos al Punt d’acolllida del corredor (al Local de Pontons). Trobareu un llistat amb els números dels equips de la Cursa de 3 hores i un altre amb els números dels equips de la Rogaine Copa Catalana, recordeu el vostre numero d’equip i presenteu-vos a la taula corresponent a recollir la documentació.

Els que teniu de recollir l’Sportident penseu que haureu de fer una cua més i que sou força gent, per tant us demanem que no espereu a darrera hora i que porteu el DNI que caldrà que el deixeu en dipòsit.

La sortida es farà puntualment a les 10 i esperem que tots sigueu presents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s